Aangepaste accommodaties Waddeneilanden

Ameland

De Zilte Wind

Aangepaste accommodatie Ameland

Aanwezig:
Verhoogd toilet, beugels bij toilet, beugels bij douche, douchestoel, hoog-laag bed, tillift, deurbreedte: 80-90 cm

 

 

Ameland is een prachtig eiland met zijn mooie natuur, vele fietsroutes, heerlijk strand en unieke attracties zoals de paardenreddingboot.  In het mooie dorpje Ballum ligt een volledig aangepaste accommodatie.

De Zilte Wind is een aangepaste accommodatie voor maximaal 24 personen. De accommodatie is ook in 2 delen te huur, de Westenwind en de Oostenwind. De Westenwind is voor max 10 personen met op de begane grond (+/- 120 M2) een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad/douche/toilet en wastafel, een bijkeuken met wasmachine en droger, een aparte douche en een apart toilet  Op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad/douche/toilet en wastafel.
De Oostenwind is voor max 14 personen met op de begane grond (+/- 184 M2) een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, een badkamer met ligbad/douche/toilet, een aparte douche en een apart toilet . Op de eerste verdieping 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad/douche/toilet, een wasruimte met wasmachine en droger en een apart toilet

Dit rolstoelvriendelijke, vrijstaande strandchalet is geschikt voor 4 personen.  Met 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer 2hoog laag bedden, waarvan 1 met papegaai heeft. Er is een aangepaste badkamer en toilet. De bungalow is volledig drempelloos. De minimale breedte is 116 cm. De ruime hal geeft toegang ruim gastentoilet, badkamer, twee slaapkamers en een berging. Het terras is bereikbaar via een schuifpui en er is 1 parkeerplek bij de bungalow.

Ballumerhoeve
Ballumerhoeve

Texel

Anja Hoeve

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):