De Kapellehof

De Kapellehof

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Twee hoog laag bedden, een papegaai, rolstoel en rollator aanwezig
  • Ontbijt en diner (tegen betaling)
  • Fietsen te huur
  • Zorg via thuiszorg (in overleg)

De Kapellehof, een oase van rust en comfort gelegen aan een schilderachtig weggetje, op slechts een steenworp afstand van het strand van Nieuwvliet en het Erasmusbos. De accommodatie bestaat uit drie vakantiewoningen: de Koperwiek, de Mus en de Goudvink. Elke woning biedt een unieke en onvergetelijke ervaring in het prachtige Zeeuws-Vlaamse landschap.

De Koperwiek is rolstoeltoegankelijk en biedt ruimte aan 4-6 personen en is een ware oase van comfort en toegankelijkheid. Met twee ruime slaapkamers, elk geschikt voor twee personen, en een slaapbank in de woonkamer, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De woning is volledig rolstoeltoegankelijk, met extra brede deuren en geen drempels, waardoor iedereen zich hier thuis voelt.

Geniet van adembenemende uitzichten vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamers, en ontspan op jouw eigen ruime terras, omgeven door een omheinde tuin. 

Bij De Kapellehof staat toegankelijkheid centraal. 

De ruime badkamer is volledig aangepast, met opklapbare beugels bij het toilet, een inloopdouche en een onderrijdbare wastafel. Een douchestoel met verstelbare rug- en armleuningen zorgt voor extra gemak en comfort. De aangepaste keuken met gedeeltelijk onderrijdbaar aanrechtblad maakt het bereiden van maaltijden een plezierige ervaring.

Aangepaste accommodaties in Zeeland vind je op: Aangepaste accomodaties Zeeland

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):