Aangepaste accomodaties Zeeland

De Zeeuwse Stromen

Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen, Renesse
Hier aan de kust… ligt ons hotel. Een hotel dat gemaakt is om haar gasten te omarmen met aandacht, oog voor detail, prettige, comfortabele luxe zonder overdadig te zijn.
Letterlijk aan de voet van de duinovergang, te gast bij nieuwsgierige zeehonden, fiere herten en onverschrokken konijntjes. 

Wie bij De Zeeuwse Stromen arriveert ervaart direct dat de omgeving uitnodigt om deze te verkennen.. Wandelend of fietsend, kilometerslange stranden, duinpaden of gezellig het dorp in.  Of blijf lekker ‘thuis’ en geniet van onze vriendelijke service waar wij om bekend staan. 

Dit hotel is rolstoeltoegankelijk, beschikt over 1 mindervalidenkamer met beugels bij het toilet, een verlaagde wasbak, een opklapbaar douchestoeltje aan de muur en een losse douchestoel.
In het hotel is een elektrische strandrolstoel te huur. Als gast van het hotel mag je hem gratis lenen. Als je geen gast bent is de rolstoel te huur. Met deze rolstoel kun je tot aan de zee en bij de duinen komen. Los zand is geen enkel probleem. 

Aanvragen van onze maandelijkse nieuwsbrief