Aangepaste accomodaties Zeeland

Renesse

De Zeeuwse Stromen

Rolstoelvakantie mindervalide huisje

Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen, Renesse
Hier aan de kust… ligt ons hotel. Een hotel dat gemaakt is om haar gasten te omarmen met aandacht, oog voor detail, prettige, comfortabele luxe zonder overdadig te zijn.
Letterlijk aan de voet van de duinovergang, te gast bij nieuwsgierige zeehonden, fiere herten en onverschrokken konijntjes. 

Wie bij De Zeeuwse Stromen arriveert ervaart direct dat de omgeving uitnodigt om deze te verkennen.. Wandelend of fietsend, kilometerslange stranden, duinpaden of gezellig het dorp in.  Of blijf lekker ’thuis’ en geniet van onze vriendelijke service waar wij om bekend staan. 

Dit hotel is rolstoeltoegankelijk, beschikt over 1 mindervalidenkamer met beugels bij het toilet, een verlaagde wasbak, een opklapbaar douchestoeltje aan de muur en een losse douchestoel.
In het hotel is een elektrische strandrolstoel te huur. Als gast van het hotel mag je hem gratis lenen. Als je geen gast bent is de rolstoel te huur. Met deze rolstoel kun je tot aan de zee en bij de duinen komen. Los zand is geen enkel probleem. 

Zoutelande

Aparthotel Zoutelande

Meteen boeken: Huisje aan zee in Zeeland.
LET OP! Alleen de 2 persoons studio met nr 23 is aangepast.

Aangepaste studio Zeeland

Aparthotel Zoutelande heeft een unieke ligging, op slechts één minuut loopafstand van het strand. De stranden van Zoutelande staan bekend als de zonnigste zuidstranden van Nederland met de meeste zonuren!

Aparthotel Zoutelande bestaat uit moderne studio’s en appartementen verdeeld over drie gebouwen. Alle accommodaties zijn uitgerust met basisvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een eigen kitchenette of keuken. Natuurlijk een heerlijk bed voor een comfortabele nachtrust en een ruime badkamer. Ieder appartement beschikt over één gratis parkeerplaats.

Er is één studio met aanpassingen voor mindervaliden: accommodatie 23. Dit is een studio voor twee personen, gelijkvloers, met aangepaste badkamer: een douche met brede ingang en zitje, armsteunen bij het toilet, verlaagde wastafel en spiegel. 

Tijdens het online boeken, kunt u bij stap 2 zelf kiezen welke accommodatie u reserveert. De beschikbare accommodaties worden op de kaart getoond. Hulp nodig? Bel of mail ons!

De Kapellehof
Hoeve Oude Tol
B&B Beekerke
B&B Beekerke

Aangepaste accommodaties op vakantieparken:

Landal vakantieparken

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):