B&B Beekerke

B&B Beekerke

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Zorg mogelijk

Ontsnap naar de gezellige kustplaats Zoutelande, slechts 4 kilometer verwijderd van deze comfortabele B&B. Ontdek het uitgestrekte strand, verscholen achter weelderige duinen, dat trots het enige authentieke Zuiderstrand van Nederland is. Bekend als de Zeeuwse Rivièra, verwelkomt dit strand je met uitstekende voorzieningen, waaronder een elektrische strandrolstoel, toegankelijke toiletten en zelfs een strandhuisje dat voor iedereen toegankelijk is.

Op een steenworp afstand van Zoutelande, te midden van de idyllische weilanden van het betoverende Walcheren, hebben Lilian en Bart een nieuw thuis gecreëerd, na het slopen van het oude. Nu pronkt hier een prachtig nieuw huis met drie charmante B&B-kamers, elk op de begane grond en zonder drempels, compleet met eigen badkamers. Kamer Mie, speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers, biedt een ruime en toegankelijke badkamer met aangepaste faciliteiten. Als ervaren verpleegkundige staat Lilian klaar om gasten die extra zorg nodig hebben te ondersteunen, een unieke service die deze B&B onderscheidt.

 Hoewel alle kamers gelijkvloers zijn, is Kamer Mie speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers, met flexibele slaaparrangementen en een ruime badkamer voor optimaal comfort. Voor gasten die op zoek zijn naar ruimte en een vleugje landelijke charme, biedt Kamer Betje een uitnodigend toevluchtsoord met plaats voor vier, compleet met een eigen badkamer en een knus keukenhoekje voor het bereiden van eenvoudige maaltijden.

Bij ons is zorg meer dan alleen een woord. Met meer dan 30 jaar ervaring in de zorgsector, staat gastvrouw Lilian klaar om gasten die extra ondersteuning nodig hebben te helpen, waardoor ze zich thuis voelen, zelfs wanneer ze weg zijn van huis. .

Aangepaste accommodaties in Zeeland vind je op: Zeeland, alle informatie over de toegankelijkheid

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):