Het labyrint van Barvaux

Het labyrint van Barvaux

Eens was er een betoverend labyrint bewoond door feeën, draken, prinsessen en ridders. Op een dag bereikte een tragisch bericht het labyrint: de laatste draak, de beschermer van allen, is gestorven. Maar voor haar dood heeft ze één ei gelegd… De toekomstige babydraak is nu de enige hoop voor de bewoners van het labyrint. Jouw opdracht: vind het ei en red het van de klauwen van een vreselijke heks die het wil grijpen om de wereld te overheersen! Tijdens je zoektocht, onderbroken door verschillende raadsels om op te lossen, ontmoet je personages die je zullen helpen bij het voortzetten van je avontuur: Merlijn, de eenhoorn, de fee en Prins Charming.

Het Labyrint van Durbuy is een 11 hectare groot attractiepark, gelegen in een maïsveld, met 10 kilometer aan wandelroutes. Elke dag zijn er 7 acteurs aanwezig die 7 voorstellingen verzorgen, naast diverse activiteiten voor kinderen. Gedurende elke zomerperiode verwelkomt het park 70.000 bezoekers. Het bevindt zich op slechts 1 uur rijden van Brussel, en op 30 minuten van Namen en Luik. Maar bovenal staat het bekend om zijn betoverende avonturen.

De rolstoeltoegankelijkheid van het labyrint van Barvaux

Om de toegang voor mensen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken, zijn de paden in het labyrint bedekt met houtsnippers. Gezien de omvang van het labyrint en het feit dat het terrein volledig natuurlijk is, adviseren we rolstoelgebruikers om met begeleiding te komen. We raden ook aan om jouw bezoekdag te kiezen op basis van het weer. Na enkele dagen regen kunnen de paden moeilijk begaanbaar worden.

Ben je op zoek naar een aangepaste accommodatie in België? Kijk dan eens op: België, alles over de toegankelijkheid

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):