Lanzarote

Lanzarote

Buiten de zomervakantie genieten van de zon!

Heerlijk zon pakken op Lanzarote.

1. 8-dagen zorgvakantie met A tot Z reizen

Ontdek dit prachtige Canarische eiland. Fijn voor zonaanbieders, maar ook leuk als je van mooie vulkanische plekjes houdt.

Lanzarote

is een pracht eiland met heerlijke stranden, maar ook mooie natuurgebieden gevormd door de lava, die hier 15 miljoen jaar geleden aan de oppervlakte kwam. Het mooiste te zien in het nationaal park Timanfaya. Timanfaya is grootste van de slapende vulkanen op Lanzarote.

Nautilus Lanzarote

Nautilus Lanzarote is een appartementencomplex gelegen in Matagorda, Puerto del Carmen en heeft moderne en lichte appartementen, waarvan 47 aangepast voor rolstoelgebruikers. Er is een supermarkt op het park aanwezig. Nautilus Lanzarote ligt op 5 minuten lopen van het strand en de kilometerlangse boulevard, die loopt naar de hoofdstad Arrecife (circa 8 km.) en naar het oude centrum van Puerto del Carmen (circa 6 km.).

Lanzarote met zorg

Reisinspiratie

Dit wordt zeker een heerlijke strandvakantie, maar een bezoekje aan het oude centrum van Puerto del Carmen of het nationaal park Timnanfaya mag zeker niet ontbreken. Of voor de wijnliefhebber het wijngebied op lava, La Geira.

Excursies

A tot Z reizen is van mening, dat voor iedereen de reisbeleving anders is, dus ook de keuze voor excursies. Onze reis heeft daarom geen standaard-excursies, die bij de reis horen of waaruit je kunt kiezen. Wij bekijken graag met jou wat je wilt gaan doen of zien tijdens je reis en kunnen dan in overleg met jou eventuele excursies erbij boeken.

Datum

13 t/m 20 april 2024
12 t/m 19 oktober 2024

Prijzen

Vanaf € 2399 p.p. op basis van een 2 persoonskamer (55 m2)

Toeslag 1 persoonskamer op aanvraag

Meerprijs voor 2 persoonskamer XL (62 m2) op aanvraag

Prijs voor 4 persoonsappartement (2 slaapkamers / 62 m2) op aanvraag

Inclusief

  • 7  nachten op basis van logies
  • Vliegticket
  • Transfer van vliegveld naar hotel v.v. 

Exclusief

  • maaltijden
  • Vervoer naar vliegveld in Nederland
  • Excursies
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven
  • Voor de zekerheid, die de SGR biedt, een verplichte bijdrage van €5,– p.p. (m.u.v. kinderen tot 2 jaar). Deze bijdrage zal naast de reissom op de factuur in rekening worden gebracht.
  • Bijdrage calamiteitenfonds € 2.50 (per boeking)

Bijzonderheden

Deze reis is ook mogelijk als Maatwerkreizen

Logo SGR

SGR
De SGR garantie houdt in dat je garantie hebt op je geboekte reis. Dit houdt in dat je verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):