Casa Vacanze I Girasoli

Casa Vacanze I Girasoli

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Restaurant
  • Zwembad met tillift
  • Rolstoelaangepaste transfer naar de accommodatie en retour
  • Casa Vacanze I Girasoli kan speciale excursies in de omgeving organiseren
  • Supermarkt op 8m
  • Centrum op 8 km
  • Vliegveld op 74km

In het prachtige Toscaanse landschap, dichtbij Lucignano en het Trasimeno-meer, ligt Casa Vacanze I Girasoli. Dit vakantieverblijf biedt een volledig rolstoeltoegankelijke omgeving, ideaal voor wie zorgeloos wil genieten van een ontspannen vakantie in Toscane. Het resort is uitgerust met alle benodigde hulpmiddelen, zoals een tillift voor het zwembad en op aanvraag beschikbare zorgdiensten, waardoor het een uitstekende keuze is voor reizigers met beperkte mobiliteit.

Casa Vacanze I Girasoli is omgeven door een schitterend park met pijnbomen en beschikt over 48 kamers en 9 bungalows, allemaal volledig toegankelijk. Het park biedt faciliteiten zoals twee zwembaden (waarvan één verwarmd en overkapbaar), een restaurant met dagelijks een ontbijtbuffet en heerlijke Toscaanse gerechten, een bar, een fitnessruimte, en een tennisbaan. Voor gasten die graag actief blijven, is er een scala aan mogelijkheden, waaronder fysiotherapie op aanvraag.

Het resort ligt centraal tussen de Toscaanse steden Arezzo en Siena, en biedt zo een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar deze kunst- en cultuurrijke plaatsen. Ook het nabijgelegen Umbrië is eenvoudig te bereiken. Naast ontspanning biedt Casa Vacanze I Girasoli volop gelegenheid voor boeiende excursies in de regio, vol met historische bezienswaardigheden, prachtige natuur en culinaire ontdekkingen.

Casa Vacanze I Girasoli wordt internationaal geroemd om zijn toegankelijkheid en is een voorbeeld van toerisme voor iedereen. Met voorzieningen die geschikt zijn voor zowel gezinnen met kinderen als ouderen, biedt het een rustige, comfortabele en inclusieve vakantie-ervaring in het hart van Toscane.

Toegankelijke bungalows

De bungalows van I Girasoli bieden een rustige, charmante omgeving in het park rondom de bungalows. Deze 9 rolstoelaangepaste bungalows zijn geschikt voor 3 personen en zijn voorzien van een woonkamer met keuken, een slaapkamer met een tweepersoons- en een eenpersoonsbed, en een toegankelijke badkamer. De badkamer heeft een onderrijdbare douche met een opstaand randje van 3 cm, een vast douchezitje en beugels bij het toilet. Elke bungalow is uitgerust met airconditioning en verwarming, zodat je verblijf het hele jaar door comfortabel is.

Hoewel de bungalows volledig zijn aangepast voor gasten met een mobiliteitsbeperking, zijn ze niet geschikt voor mensen die gebruik maken van elektrische rolstoelen, tilliften of elektrische bedden.

Omgeving

Het vakantieverblijf is geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit en ligt centraal ten opzichte van iconische steden zoals Siena, Florence, Perugia, Cortona en het meer van Trasimeno. Dankzij de nabijheid van de snelweg A1 (Rome-Florence) en de Siena-Perugia route zijn populaire Toscaanse bestemmingen en schilderachtige routes zoals de Crete Senesi, de wijnroutes van Arezzo en Chianti eenvoudig te bereiken.

Op slechts 5 minuten afstand vind je de Valdichiana Outlet-winkels, perfect voor een dagje winkelen. Binnen 30 minuten rijd je naar de betoverende Val d’Orcia, de wijnstad Montalcino en het historische Montepulciano. Casa Vacanze I Girasoli biedt hiermee een ideale uitvalsbasis om het beste van Toscane te ontdekken. Arezzo ligt op 30 km, Siena op 50 km en Castiglione del Lago aan het Trasimeno meer op slechts 30 km afstand.

Aangepaste accommodaties in Italië vind je op: Italië, alle informatie over de toegankelijkheid

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):