Camping San Francesco

Camping San Francesco

Faciliteiten:

  • WiFi
  • Oplaadpunt voor elektrische auto
  • Zwembad met tillift
  • Hond mag mee
  • Strand ligt aan de camping
  • Supermarkt op 500m
  • Centrum op 11 km
  • Vliegveld op 43km

Op zoek naar een familiecamping aan het Gardameer? Bij San Francesco Camping Village in Desenzano del Garda vind je comfortabele en praktische opties voor een onvergetelijke vakantie.

Je hebt de keuze uit verschillende staanplaatsen, waaronder de Lungolago, met een panoramisch uitzicht direct aan het meer, of de Standard en Equipment, ideaal voor kleine tot middelgrote tenten en campers. Voor wie meer luxe zoekt, zijn er de Superior, Superior Uitgerust en het nieuwe Superior Panorama. Geniet van een ontspannen verblijf met eersteklas faciliteiten, zoals vijf zwembaden, animatie voor alle leeftijden en diverse sportactiviteiten.

San Francesco Camping Village ligt direct aan het Gardameer, omringd door charmante stadjes zoals het kleurrijke Sirmione. Het grote zwembad, met tillift en een apart kinderbad met speeltoestellen, biedt vermaak voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken met de animatie of in de miniclub, en er is genoeg gelegenheid voor sport en spel, zoals tafeltennis, volleybal, basketbal en tennis (tegen betaling). Je kunt ook fietsen huren of het meer verkennen met een kano of zeilboot.

Voor gasten met een beperking biedt de camping speciale accommodaties, zoals de Lemon Hill mobile home. Deze woning is geschikt voor maximaal vier personen en heeft een aangepaste toegang met een oprijplaat. De accommodatie is van alle gemakken voorzien, met een houten terras en volledige inrichting.

San Francesco Camping Village is dé ideale plek voor een zorgeloze en plezierige vakantie, met alle faciliteiten en activiteiten die je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd aan het Gardameer.

Toegankelijke accommodaties

Het park beschikt over een rolstoeltoegankelijke receptie, 10 Comfort-stacaravans met een oprijplaat, brede schuifdeuren, een aangepaste badkamer en keuken, en een gereserveerde parkeerplaats. Er zijn restaurants, pizzeria’s, afhaalopties, twee bars en een supermarkt. Verder zijn er aangepaste badkamers voor kinderen en ouderen, een groot zwembad met lift, tennis- en basketbalvelden, een strand met boothelling en speeltuinen voor de kleintjes.

De rolstoelvriendelijke stacaravans van 33 m² bieden ruimte aan maximaal 5 volwassenen en 1 kind (tot 10 jaar). De entree is via een schuifdeur met een drempel van 2,5 cm. De stacaravan heeft een tweepersoonsslaapkamer, een slaapkamer met stapelbed en 2 badkamers, waarvan 1 volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. Deze badkamer heeft een onderrijdbare douche met zitje, een toilet met beugels en een deur van 74 cm breed met een drempel van 4,5 cm. De woonkamer is voorzien van een onderrijdbare keuken, een zithoek en een eenpersoons bedbank. Daarnaast zijn er airconditioning, een terras met tuinmeubilair en een kolenbarbecue aanwezig.

Op verzoek is een verhoogd bed met verstelbaar hoofdeinde, tillift en douche- of postoel beschikbaar tegen betaling. Let op: het verhoogde bed kan alleen in de tweepersoonsslaapkamer geplaatst worden. Bij boeking vragen we je de afmetingen van je rolstoel door te geven om te checken of de accommodatie geschikt is. De stacaravan is minder geschikt voor elektrische rolstoelen en biedt beperkte bewegingsruimte. Het wordt aangeraden met maximaal 5 personen te verblijven. Wisseldagen zijn flexibel in het laagseizoen, maar in het hoogseizoen alleen op zaterdag. Bedlinnen en handdoeken zijn te huur of zelf mee te nemen. Er is een kinderpakket te huur (stoel, bedje, badje). Eén huisdier is toegestaan en er kan naast de stacaravan geparkeerd worden. Bijzettentjes zijn niet toegestaan.

Daarnaast zijn er ook appartementen beschikbaar in de Standard- en Superior Plus-versies. De Standard-appartementen bieden ruimte aan 4 personen, met optionele varianten voor 1 of 2 extra gasten. Deze appartementen liggen prachtig tussen het groen en hebben toegang tot een gemeenschappelijke tuin. Gasten kunnen ontspannen op het overdekte terras of in de privé tuin. De Superior Plus-appartementen zijn groter en bieden plaats aan 6 personen, inclusief 2 extra. Ze beschikken over 3 slaapkamers voor optimaal comfort.

Camping Village San Francesco biedt dus diverse accommodaties die aansluiten op de wensen van gezinnen en mensen met speciale behoeften, voor een zorgeloze en comfortabele vakantie.

Aangepaste accommodaties in Italië vind je op: Italië, alle informatie over de toegankelijkheid

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):