Cruisepartners

ONZE CRUISEPARTNERS

Als u al op meerdere sites van cruise-aanbieders heeft gekeken, dan zal het u vast opgevallen zijn, dat er heel veel cruisemaatschappijen zijn. En waar moet je dan nog tussen kiezen. Om die keuze voor u wat makkelijker te maken, hebben wij besloten om “maar” 3 verschillende cruisemaatschappijen op onze website te zetten.

Met deze 3 cruisemaatschappijen kunnen we iedereen de geschikte cruise aanbieden. Of u nu kiest voor een luxe cruise of op zoek bent naar een cruise, die ook leuk is voor de kinderen, veel natuur wil zien of juist meer steden, wij hebben altijd een cruise die bij u past.

Lees hier onder per cruisemaatschappij waar zij voor staan.

Rolstoelvakantie
Cruise met je rolstoel

Holland America Line

Zoals de naam al aangeeft is deze rederij van oorsprong een Nederlands bedrijf. In 1873 begonnen vanuit Rotterdam eerst onder de naam: Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart-Maatschappij (NASM).  Lees meer!

Cruise met Seabourn
Cruisepartners A tot Z reizen

Seabourn

Seabourn is een ultra-luxe cruiselijn. De rederij vaart over de hele wereld, van korte zevendaagse cruises in het Caribisch gebied tot exotische cruises van meer dan 100 dagen rond de wereld.Lees meer!

Costa Cruise met rolstoel
Rolstoelvakantie Costa Cruise

Costa Cruises

Costa Cruises heeft dus meer dan 70 jaar ervaring met het verzorgen van de mooiste cruises. Al die jaren is de rederij voorop blijven lopen bij het bedenken en doorvoeren van innovaties..Lees meer!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief