Hoe werken wij? nog gebruiken?

Hoe werken wij?

Uw boekingsstappenplan

  • Wat is uw vakantiewens
  • Neem contact met ons op. Dit kan via de button “contact” onder aan deze pagina, per mail (info@atotzreizen.nl) of telefonisch (Petra tel.06 57 89 68 25 of Annemarie  tel.06 24 69 49 79.
  • Wij maken een afspraak en komen bij u langs, om uw vakantiewensen en alles wat nodig is om dit te realiseren te bespreken
  • Bij specifieke zorgvragen volgt in overleg met u nog een apart gesprek met de zorgverlener.
  • En dan is het tijd om op reis te gaan.

Op reis met A tot Z reizen

Onze pakketreizen zijn onze kant-en-klaar-reizen. U reist dan in een groep met onze andere gasten naar de geboekte bestemming. 

In het bijzonderlijk geval, dat het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt, dan gaat de reis helaas niet door. U hoort dit ruim van tevoren, doch uiterlijk 21 dagen voor vertrek. In dat geval komt uw reservering te vervallen. Uiteraard is er restitutie van de reissom (met uitzondering van persoonlijke uitgaven, zoals bijv. reis-en annuleringsverzekering) mogelijk. Ook probeert A tot Z Reizen voor u een alternatief te bieden indien u dit wenst.

Deze voorwaarde geldt niet bij Reizen op Maat of Groepsreizen (op Maat).

Voor onze pakketreizen en alle andere reizen gelden onze algemene voorwaarden. Deze kunt u middels de button onderaan deze pagina nalezen. De voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de KVK. 

Wanneer het nodig is om bij bepaalde soort vakanties andere voorwaarden te hanteren, dan zullen deze specifieke voorwaarden met u besproken worden en zijn deze vermeld op uw factuur.

Wordt ik thuis opgehaald?

Er kan (aangepast) vervoer van en naar huis voor u worden geregeld. Dit is niet in de prijs inbegrepen en al apart aan u worden belast.

Verzekeringen

Onze reizen zijn exclusief reis- en annuleringsverzekeringen. Wij hebben wel als voorwaarden dat u voor reizen buiten Nederland in het bezit bent van deze verzekeringen. Deze kunt u uiteraard zelf afsluiten, maar dat kunnen wij ook voor u regelen.

Wanneer u zelf de verzekeringen afsluit, dan vragen wij u wel altijd om een kopie van de polis.

Niet alleen met zorg

Iedereen mag mee. Heeft u geen zorgvraag, maar weet u niet hoe u uw vakantie moet regelen. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden ook begeleide reizen aan. Wel begeleiding, geen zorg.

(Groeps-)Reizen op Maat

Mocht u vakantiewens niet aansluiten bij onze pakketreizen dan gaan wij graag met uw wens aan de slag om daar een mooie vakantie op maat voor te maken.

Ook wanneer u met een groep familie, vrienden of collega’s een gezamenlijke vakantiewens hebt, kunt u met deze bij A tot Z reizen terecht. Uiteraard ook met de diverse soorten zorg.

Zorg

Tijdens uw vakantie krijgt u de zorg geboden , die u ook thuis nodig heeft. De zorgkosten en de eventuele mogelijkheid om deze (deels) vergoed te krijgen, wordt met u besproken tijdens het overleg met de zorgverlener.

Hulpmiddelen

Tijdens uw zorggesprek wordt gekeken welke hulpmiddelen nodig zijn, welke u zelf kunt meenemen en welke wij voor u regelen.

De hulpmiddelen, die wij voor u huren, worden apart bij u in rekening gebracht.

 

Niet alleen op reis

Gezellig vakantieherinneringen maken met anderen. U wilt graag op vakantie, maar er is geen geschikte reisgenoot. Dan kunt u natuurlijk met een van onze pakketreizen mee, maar als u een andere vakantiewens heeft, kunt u ook kijken of iemand met u die wens deelt. A tot Z Reizen biedt u de mogelijkheid om met een reisgenoot in contact te komen via ‘reisgenoten gezocht’.

Selecteer lijst(en):