Aangepaste accommodaties Limburg

Hubertshof Vakantievilla

De ligging van deze accommodatie is landelijk met aangrenzend 5 ha bos met mooie wandelpaden, het geheel is gelegen op eigen “Landgoed D’n Östrik”, aangrenzend aan natuurgebied “de Castenrayse vennen” de omgeving heeft veel recreatie mogelijkheden voor alle weersomstandigheden.

De villa heeft beneden een gezellige woonkamer, voorzien van een houtkachel (gratis hout) TV, DVD, Radio en CD speler.  Een royale eetkamer met grote tafel voor 10 personen, er is nog plaats voor een extra tafel. De eetkamer en de woonkamer zijn verbonden door een echte authentieke schuifdeur met glas in lood, vanuit de eetkamer is er ruim zicht op de tuin. In de muurkast staat een groot gedeelte van het porselein en de glazen. Een mooie grote serre op het zuiden waar men vroeg in de lente en laat in de herfst of bij minder goed weer behaaglijk kan zitten. Er is zelfs nog genoeg plaats voor het tafelvoetbalspel en een sjoelbak. De veranda, aansluitend aan de serre is erg ruim 12 x 5 meter, een prachtige plek op het zuiden, lekker beschut waar de avonden vaak nog lang behaaglijk zijn.  Genoeg plaats voor de tennistafel. Voor de veranda ligt een groot terras met houtskool BBQ, vuurkorf (gratis hout) voor een gezellig buitenvuurtje. Het geheel geeft uitzicht op de grote tuin met speelweide en afgeschermde natuurvijver. In de tuin staat een mooi tuinhuis met een veranda en een tuinkamer en een berging met speelgoed voor de kinderen zoals bolderwagen, fietsjes etc.

Slaapkamer beneden met eigen inloopdouche, wastafel en toilet.

Deze kamer bevind zich op de benedenverdieping en is volledig geschikt voor 2 rolstoelgebruikers. Het betreft hier een ruime 2 persoons slaapkamer met 2 boxspringbedden, muurkast en een badkamer. De ruime badkamer heeft een inloopdouche met wastafel en toilet, rolstoeltoegankelijk. Alle hulpmiddelen zoals toiletverhoger, douchestoel en handgreep zijn op verzoek gratis beschikbaar. De verhuurder kan zorgen voor alle verpleegartikelen die nodig zijn b.v. hoog-laag bed, draai-tillift, postoel etc. Voor iedere verzekerde is dit kosteloos. ( onder voorbehoud als de regelgevingen veranderen ). Ook alle verpleeghulp aan huis kunnen we voor u regelen via Comfortzorg, zij vragen alleen eenmalige administratiekosten ongeacht de tijdsduur van uw vakantie.

De slaapkamers boven hebben allemaal een vaste wastafel. Verder is er boven nog een grote badkamer met douche en toilet.

Mergelhoeve

De Mergelhoeve is een rustieke Limburgse hoeve met binnenplaats. Ze ligt net buiten Valkenburg en aan de rand van het plaatsje Arensgenhout. 
De hoeve grenst aan de voorkant aan de pruimenboomgaard en de schapenweide. De ene zijkant wordt gevormd door de hoeve van de buren, de andere door het erf waar zich diverse stallen en weilanden bevinden. Via de binnenplaats is de achtertuin van de boerderij te bereiken. Hierin bevindt zich de kinderspeelplaats met kippenren, geiten- en ganzenwei. Naast de ganzenwei ligt het zwembad dat verwarmd wordt d.m.v. zonnepanelen, Hierin is het bijzonder goed toeven, ook al laat de zon zich een dag niet zien.  Het zwembad heeft een brede instaptrap met een loopstang.

De hoeve is rolstoel toegankelijk, heeft een aangepaste keuken, toilet, badkamer en in de badkamer is een douchestoel aanwezig. Er zijn 3 slaapkamers voor max. 7 personen.

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief