Hotel Tuscany Inn

Faciliteiten:

  • Restaurant
  • Bar
  • Wifi
  • Fitness
  • Spa
  • Sauna
  • Fietsverhuur

Hotel Tuscany Inn ligt in het hart van het historische stadscentrum van Montecatini Terme en is trots op zijn ontspannen sfeer en toplocatie. Dit charmante viersterrenhotel is een uitstekende keuze voor jouw verblijf in Italië, van de nabijheid van het station Montecatini Centro tot de drempelloze ingangen, hellingen, huisdiervriendelijke accommodatie en attent personeel.

De toegankelijke kamers bieden een comfortabel toevluchtsoord om uit te rusten voor het volgende avontuur van een dag in Toscane. Het moderne ontwerp en de toegankelijkheidsvoorzieningen van deze kamers, zoals gladde vloeren, bedlampjes en een badkamer met een inrijdbare douche, maken het een fijne uitvalbasis van jouw vakantie.

Met eetgelegenheden die een artistieke draai geven aan de Toscaanse culinaire tradities, biedt dit hotel je een gemakkelijke beslissing voor uw volgende maaltijd. Het restaurant van het hotel biedt nationaal en internationaal geïnspireerde gerechten die goed samengaan met Italiaanse wijnen en drankjes, waarvan je kunt genieten naast een panoramisch uitzicht op Montecatini Alto.

Dit hotel biedt tal van activiteiten die zeker jouw interesse zullen wekken. Gasten zijn van harte welkom om te genieten van de galerij met unieke kunstwerken van het hotel of bijvoorbeeld een kookles bij te wonen. Maak een korte wandeling van 10 minuten naar de Terme Leopoldine of het station Montecatini Centro, waar je snel toegang hebt tot het nabijgelegen Florence, Pisa, Pistoia en Lucca. Je kunt vanaf het hotel ook 18 km rijden om het Leonardian Museum of Vinci en de Marlia Villa Reale te bekijken.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):