Villa San Jacopo

Faciliteiten:

  • Zwembad
  • Parkeerplek

Aan de voet van de Pistoiese Appenijnen in Toascane, vind je de Bed & Breakfast San Jacopo. Deze Bed & Breakfast is gehuisvest in een oud landhuis die daterend uit 1700. Om heerlijk te ontspannen en te genieten van prachtige vergezichten over de valei van Pistoia tot Florence.

San Jacopo heeft 4 ruime appartementen/suites, waarvan een rolstoeltoegankelijk en je kunt gebruik maken van de relax/tv ruimtes en dinerzaal.

Het toegankelijke appartement is speciaal gebouwd en ingericht voor rolstoelgebruikers zodat 2 rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders zorgeloos van hun vakantie kunnen genieten. 
In de enorme tuin is een buitenbad met terras en ligbedden aanwezig en verder in de olijfgaard zijn er nog meer zitjes en terrassen tot uw beschikking. 

De eigenaren produceren hun eigen extra vergine olijfolie en diverse groenten uit de moestuin die de gastvrouw gebruikt om voor de gasten heerlijke Toscaanse maaltijden te serveren waarbij de gastheer je graag bijstaat in de keuze uit de vele wijnen die je kunt proeven!

B & B San Jacopo is  ideaal voor mensen die na een dag  attracties bezoeken heerlijk willen relaxen in een oase van rust. Een verfrissende duik in het zwembad, een wandeling in de olijfgaard, een boek lezen op de lommerrijke terrassen, een schoonheidsbehandeling…

On request we can arrange spa-treatments (managed by specifically trained personnel) and also on request we can arrange typical tuscan recipes for your tasting dinner.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):