Can Lluc

Can Lluc

Faciliteiten:

  • Zwembad met tillift
  • Buffet ontbijt
  • WiFi
  • Gym
  • Welness & Spa

Hotel Can Lluc ligt in het hart van het eiland Ibiza, omgeven door dennenbossen en prachtige landschappen.

De 20 kamers, waarvan 1 rolstoeltoegankelijk, bieden zowel luxe als comfort – ingericht in een stijl die de gasten het authentieke gevoel van het landelijke Ibiza biedt, met prachtig uitzicht op de tuinen en een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland en de wijnstokken. Voor het ontbijt is er een uitgebreid buffet met veel verschillende soorten natuurlijke en zelfgemaakte gerechten beschikbaar – wat is een betere manier om de dag te beginnen op dit eiland dat iedereen zoveel keuze biedt?

Het ontbijt is inbegrepen in de prijs van de kamer. Een gevarieerd buffet, geserveerd op de veranda voor het zwembad en met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen.

De aangepaste kamer heeft een twinbed (2x 90×190), een kledingkast, bureau, laptopkluisje, airconditioning, nespresso apparaat, waterkoker, fohn, badjas en slippers. De kamer heeft ook een privé terras.

De aangepaste badkamer heeft een onderrijdbare douche met opklapbare douchstoel met een vaste en opklapbare beugel. Het toilet heeft aan beide kanten beugels

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):