Dierentuin Kopenhagen

Dierentuin van Kopenhagen

Ontmoet meer dan 4.000 boeiende dieren in de dierentuin van Kopenhagen en reis tussen verschillende continenten in slechts één dag. Geniet van churros bij de chimpansees, ijs bij de ijsberen en lunch met een panda’s. Of maak kennis met de reuzenpanda’s terwijl je dineert in het hypermoderne Panda Huis.

De dierentuin herbergt ook enkele opmerkelijke architecturale hoogstandjes, waaronder het pandaverblijf en het olifantenverblijf. Architectuurliefhebbers zullen wellicht ook interesse hebben in het Nijlpaardenhuis, dat in 2007 werd geopend met muren die lijken op een nijlpaardenhuid. Of de IJswereld, waar je de ijsberen onder water kunt zien zwemmen.
De dierentuin biedt het hele jaar door 365 dagen per jaar avontuurlijke ontdekkingen. 

De rolstoeltoegankelijkheid van de dierentuin van Kopenhagen

Op twee locaties (verbonden door een toegankelijke tunnel onder de weg) kan je een grote verscheidenheid aan dieren bewonderen, evenals een ‘Dino-zoo’ met bewegende dinosaurussen. Het park is volledig toegankelijk, met meerdere liften. 

Er zijn aangepaste toiletten. 

Je kunt kaartjes kopen bij de ingang van de dierentuin. Wil je niet in de rij staan? Koop je kkartje dan online (zie afbeelding)

Voor alle informatie over de dierentuin, kijk op hun eigen website: Dierentuin van Kopenhagen

Ben je opzoek naar een aangepaste accommodatie in Denemarken? Kijk dan op onze pagina: Denemarken, alle informatie over toegankelijkheid

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):