De Rijp

Hotel de Rijper Eilanden

Hotel De Rijper Eilanden ligt op de rand van het prachtige dorp De Rijp dat deel uit maakt van de gemeente Alkmaar. Het historisch centrum ligt op loop afstand van het hotel. 
Hotel De Rijper Eilanden bevind zich op 15 minuten rijden van Alkmaar, 30 minuten van Amsterdam, Volendam en ongeveer 30 minuten van de mooie stranden van Bergen Aan Zee.

De kamers

Alle kamers aan de begane grond en op de eerste verdieping hebben een deur naar terras of balkon.  De oppervlakte van de kamers is tussen 35m2 en 45m2. De boxspring bedden, van zeer hoge kwaliteit, hebben een standaardhoogte van 60cm.  De bedden zijn voorzien van een dekbed.  Dekens kunnen op aanvraag ook geleverd worden. De kamers zijn voorzien van verduisteringsgordijnen. De kamervloer is voorzien van vloerverwarming, heeft een glad oppervlak.
De hoog/laagbedden zijn verstelbaar aan hoofdeinde en voeteinde en hebben de mogelijkheid voor een papegaai. 

De badkamers zijn ruim, 2,60 m x 2,70 m. Eén van de twee lampen in de badkamer gaat met een bewegingssensor aan en uit. Naast de toiletten  en in de douche zijn steunstangen. Alle douches zijn drempelvrij.

Hulpmiddelen

Beschikbaar op afspraak maar zonder extra kosten: hoog/laagbed, douchestoel, douchebrancard, tillift, dekenboog, baby alarm. Voor groepen is op aanvraag gebruik van een oproepsysteem met draadloze piepers mogelijk. Informeer bij de receptie.

Toegankelijkheid

Het hotel is prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift aanwezig.
Alle toiletten voor algemeen gebruik hebben beugels aan de zijkant voor extra steun. Ook zijn er een 4 rolstoel-toegankelijke toiletten met meer ruimte, verhoogd toilet, beugels naast het toilet en een wasbak waar een rolstoel onder past.

  • Check-in: vanaf 15:00
  • Check-uit: 11:00
  • Gratis Wi-Fi in elke kamer
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Ontbijtbuffet is  inbegrepen in kamerprijs
Selecteer lijst(en):