Mediterrane cruise

Geen twee mediterrane cruises zijn ooit identiek, maar er zijn wel enkele algemene tips, die wij u kunnen geven om goed voorbereid aan uw cruise te beginnen.
Voor veel mensen is het weer de belangrijkste reden om voor een cruise op de Middellandse Zee te kiezen. Heerlijke zonovergoten, hete dagen en geurige, zwoele nachten.
Zorg ervoor, dat u optimaal van de zon kunt genieten door de voorzorgsmaatregelen te nemen, die u tegen overmatige blootstelling beschermen.

Als u op excursie gaat, neem dan hoeden, zonnebrandcrème en mineraalwater mee.
Verkies waar mogelijk zeker in de zomer voor binnenattracties met airconditioning boven buitenattracties.
Wissel af tussen hardcore sightseeing en ontspannen in cafés of op het strand (kijken naar de wereld, die vanaf een charmant plein of aan de kustpromenade voorbijgaat, is een geweldige manier om de lokale sfeer te ervaren).

We bieden een breed scala aan mediterrane cruises, die u de kans geven om te genieten van historische cultuur en de sfeer op te snuiven tijdens een maaltijd of een drankje in een prachtige omgeving.

Advies:

Of u nu een doorgewinterde cruisereiziger bent of aan uw eerste ervaring begint, het beste advies dat we u kunnen bieden, is om van tevoren de reisroute van uw schip grondig te onderzoeken en uw excursies aan wal vooruit te plannen.
Regel uw vervoer over land door de dienstregelingen, haltes en routes van het openbaar vervoer te bekijken. U kunt ook vooraf pendeltaxi’s boeken naar de attracties, die u wilt zien.
Een goede manier om veel te zien is door een rondleiding te boeken.
Voor musea en monumenten kunt u vaak toegangskaarten van tevoren boeken, zodat u geen tijd verspilt in de wachtrijen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De mediterrane cruises, die u bij ons kunt boeken, doen bestemmingen aan die u verwennen met een ruime keuze. Bij bijna elke tussenstop heeft u de mogelijkheid om culturele attracties van historisch belang te bezoeken, te ontspannen op prachtige stranden of een excursie buiten de gebaande paden te maken.

De Middellandse Zee is een klassieke vaarbestemming en er is niet al te veel dagdromen nodig om te begrijpen waarom. Die zee, die zon, die idyllische, ontspannen levensstijl aan boord, de gedachte eraan is bijna genoeg om je alles te laten vallen, je hoed en zonnebril te pakken en nu meteen naar de oceaan te gaan.

Bereid je voor om versteld te staan.

Voorbeelden van deze cruises : Cruises en rondvaarten

Selecteer lijst(en):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *