Ferme de l’Etang

Ferme de l’Etang

Faciliteiten:

  • Hulpmiddelen zijn in overleg bij te huren
  • Zorg/verpleging zijn in overleg te regelen
  • Overdekte en afgesloten fietsenstalling
  • Kinderstoel en kinderbedje beschikbaar
  • Restaurants in de omgeving

Rust, stilte en natuur, dat vindt u op Ferme de l’Etang. Gelegen in de prachtige Voerstreek kunt u in deze mooie accommodatie genieten van een weldadige groene omgeving te midden van een pittoresk glooiend heuvellandschap. In de diverse tuinen rondom de oude boerderij, die ook toegankelijk zijn met een rolstoel, voeren vogels de boventoon. Maar ook voor een flinke dosis historie en cultuur is dit de ideale uitvalsbasis want Luik, Maastricht en Aken liggen alle drie op slechts een half uurtje rijden.

Het ruime 4-sterren appartement is volledig aangepast en beschikt onder andere over een onder-rijdbare keuken, ruime volledig aangepaste badkamer, drie hoog-laag bedden, smart-tv in de kamer en in de slaapkamer, elektrisch verstelbare relaxfauteuil, vloerverwarming, een eigen terras en ruime parkeergelegenheid voor de deur. Uniek is echter de warme sfeer van dit appartement dat is verbouwd met uitsluitend natuurlijke materialen.

Het appartement is voor maximaal 3 personen maar wanneer u van deze bijzondere omgeving wilt genieten met vrienden of familie kan dat ook. In dezelfde verbouwde stal bevinden zich namelijk ook twee studio’s voor samen nog eens 9 personen zodat u hier in totaal met 12 personen terecht kunt.

Aangepaste accommodaties in België vind je op: België, alle informatie over de toegankelijkheid

Wil je op de hoogte blijven van onze tips en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Selecteer lijst(en):