Cruises met A tot Z reizen

Een cruise maken is een ideale manier om veel te zien tijdens uw vakantie zonder dat u er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Bijna iedere dag doet u een nieuwe stad of zelfs een ander land aan, zonder dat u steeds opnieuw hoeft inchecken in een ander hotel.

Een cruise maken is het toppunt van gemak en comfort. Tijdens de reis met het schip hoeft u zich nergens druk over te hoeven maken. Elke dag een ander uitzicht, een andere plek om te verkennen en ‘s avonds kunt u aanschuiven voor het eten. U kunt uit meerdere eetgelegenheden kiezen, dus voor elk wat wils. Verder is elke dag ook nog genoeg te beleven op het schip.  Grote schepen zijn voorzien van alle luxe, zoals zwembaden, sportfaciliteiten en winkelstraten.

Dit is precies de reden waarom veel mensen graag cruises maken. Het comfort van een vaste plek en de verzorging die een cruiseschip biedt, en toch veel plaatsen kunnen bezoeken in relatief korte tijd. En bij A tot Z reizen wordt niet alleen uw reis voor u geboekt, wij bieden op elke cruise ook begeleiding aan. En op een aantal cruises kunnen we ook de zorg leveren zoals u dat thuis gewend bent.

Maakt u een begeleide cruise, dan kunt u van te voren afspreken hoeveel begeleiding u wenst. U reist zelfstandig met de zekerheid van hulp in de buurt.

Veel grote cruiseschepen zijn geschikt voor mindervaliden, met ruime paden en weinig of geen drempels. Op deze schepen kan A tot Z reizen ook de zorg leveren die u nodig heeft, inclusief verpleegkundige zorg. Als de cruise geschikt is om zorg te leveren, zullen wij dat er duidelijk bij vermelden.

23 mei 2021  t/m 30 mei 2021

8 dagen

Eidfjord – Hardangerfjord – Alesund – Geiranger/-fjord – Bergen

Oslo tijdens cruise met rolstoel

30 mei 2021 t/m 6 juni 2021

8 dagen

Oslo – Kristiansand – Stavanger – Flåm, Sognefjord

23 mei 2021 t/m 6 juni 2021

15 dagen

Eidfjord – Hardangerfjord – Alesund – Geiranger/-fjord – Bergen- Oslo – Kristiansand – Stavanger – Flåm, Sognefjord

Reykjavik, cruise met begeleiding

2 augustus 2020 t/m 16 augustus 2020

15 dagen

Haugesund, Noorwegen – Alesund, Noorwegen – Akureyri, IJsland – Ísafjörður, IJsland – Reykjavik, IJsland – Lerwick, Schotland – Invergordon, Schotland – Newhaven / Edinburgh, Schotland

Fjorden, cruise met Holland America Line

Oostzee cruise

9 mei 2021 tot en met 23 mei 2021

15 dagen

Kopenhagen – Denemarken – Warnemunde – Duitsland – Tallinn – Estland – StPetersburg – Rusland – Helsinki – Finland – Stockholm – Zweden – Kiel – Duitsland – Århus – Denemarken