1. Thailand, rolstoeltoegangelijk
Thailand, rolstoelvakantie

Thailand

Genieten in de koninklijke badplaats Hua Hin

Zorgeloos vakantie met begeleiding, verpleegkundige

Voor een prachtige reis naar de Koninklijke badplaats Hua Hin in Thailand, zijn we op zoek naar reisgenoten. We verblijven in een volledig aangepaste accommodatie en maken tijdens de reis gebruik van een aangepaste bus. We reizen met een kleine groep van 4 of 5 personen, daardoor is de reis geschikt voor personen die zorg nodig hebben, maar ook voor iemand die een begeleide reis zoekt.

Voor meer informatie kunt u ons mailen, bellen of een WhatsApp berichtje sturen. ( info@atotzreizen.nl of 06 57896825)

De prijs is inclusief vliegticket, accommodatie op basis van vol pension. ( met uitzondering van de maaltijden tijdens een excursie), transfer van Bangkok naar Hua Hin en van Hua Hin naar Bangkok, en 5 excursies.

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, persoonlijke uitgave en maaltijden tijdens excursies.

16 dagen Thailand met begeleiding va €2999 op basis van 2 persoonskamer. De prijs kan variëren afhankelijk van beschikbaarheid van KLM vluchten
16 dagen Thailand met zorg va €3799 op basis van 2 persoonskamer. De prijs kan variëren afhankelijk van beschikbaarheid van KLM vluchten

De reis  gaat naar Hua Hin, de koninklijke badplaats van Thailand.  Wij maken een reis van 16 dagen als de Thaise winter begint. De Thaise winter ( november-half februari) is een ideale tijd om te reizen. Het is dan gemiddeld zo’n 25 – 30 graden. Wij huren een volledig aangepaste woning van een Nederlands echtpaar. Doordat zij bekend zijn met rolstoelgebruik is de woning tot in de kleinste detail aangepast. Er zijn hoog-laag bedden, een betegelde vloer zonder drempels, een rolstoel-toegankelijke badkamer, steunen en hulpmiddelen.
Het huis heeft een ruime huiskamer, ruime slaapkamers, een keuken, een zwembad met lift, airco, wifi en 2 terrassen.

Wat is er te doen in Hua Hin?

Er is een leuk centrum met verschillende kleine winkeltjes. In het centrum ligt ook het prachtige station met de koninklijke loge. Er is een nachtmarkt ( start om 18:00), een weekendmarkt en de lokale versmarkt. Verder is er de tempel, de vissers-pier en kan je winkelen in de Hua Hin Mall, Colonde Mall of in Market village.
Eten, handwerk en kunst kijken kan op de Cicade kunstmarkt. Elke vrijdag, zaterdag en zondag is deze avondmarkt er, met handgemaakte souvenirs, kunst en schilderijen. En je kunt er heerlijk eten halen bij verschillende kraampjes.

1. Thailand, rolstoeltoegangelijk
Zorgvakantie, rolstoelvakantie, vakantie met zorg naar Thailand

Wat is er te doen buiten Hua Hin?

Omdat we een aangepaste rolstoelbus tot onze beschikking hebben, kunnen we ook buiten Hua Hin verschillende excursies doen.
Eén van de plekken die zeker de moeite waard zijn, is de Hua Hin Hills wijngaard. Een mooie wijngaard met bij het restaurant een geweldig uitzicht over de wijngaard. Verder is er de Khao Takiab tempel, het teakhouten paleis, Wat Huay Mongkol, Suan Son Beach en Khoa Tao tempel.

Meer informatie over de vliegreis: Thailand, voor mij mogelijk?

Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief