Oud-en-Nieuw vieren

Iedereen doet dat natuurlijk op zijn eigen manier, met vrienden of misschien zelf liever alleen.
Voor wie geen idee heeft wat te doen of misschien alvast denkt over volgend jaar oud-en-nieuw hebben wij hier wat leuke tips.

Nieuw

Een paar dagen weg in landelijk Nederland

Gezellig met z’n allen Oud-en-Nieuw in een vakantiehuis op een leuk vakantiepark vieren. Of aan het strand verblijven om overdag lekker te kunnen uitwaaien en ook geschikt als je een nieuwjaarsduik wil doen . Of bent u meer van het bos? Dan bijvoorbeeld heerlijk verblijven in een natuurhuisje. Je kan het voor jezelf natuurlijk zo lekker maken als je maar wilt, bijvoorbeeld met een sauna of een lekker uitgebreid ontbijt/brunch op nieuwjaarsdag.

Oud-en-Nieuw in de stad

Helaas met corona wat minder, maar wij gaan er vanuit, dat over een tijdje dit ook weer een leuke viering voor de jaarwisseling zal zijn. De gezelligheid in de stad op de terrassen en natuurlijk de mooie vuurwerkshows maken Oud-en-Nieuw vieren in de stad heel leuk.

Naar het buitenland

Ook hier geldt, dat het bijzonder is om een Oud-en-Nieuwviering mee te maken in de stad en dan denken wij vooral aan:

New York

Met als hoogtepunt de New Year’s Ece Ball Drop, waarbij een grote glimmende bal langzaam om een ruim 40 meter vlaggenmast rolt. Ieder jaar is de bal anders. Dit is te zien op Times Square.

bigben

Londen

Aftellen tot nieuwjaar bij de Big Ben en dan de vuurwerkshow (een kwartier lang en behorend tot de top 3 van de beste vuurwerkshows ter wereld) boven de Theems. Wil je het heel bijzonder maken (maar ook kostbaar) dan kan je dit alles ook zien vanaf een van de rondvaartboten, waar je onder het genot van een hapje en drankje het moois kan bekijken.

Dubai

Ook bij de top 3 van werelds mooiste vuurwerkshows. Er is op diverse locatie vuurwerk, maar de grootste en de mooiste is bij Burj Khalifa.

Sydney

En dan mag de derde natuurlijk net ontbreken. Als een van de eersten het nieuwe jaar begroeten. In Sydney beginnen ze hier al om één uur ’s middags mee. Het startsein wordt gegeven met het afgaan van het kanon op Fort Denison. Dan zijn er in de middag allerlei luchtshows en om 21.00 uur de Family Fireworks voor de kinderen. En daarna volgt de Harbour of Light parade met prachtig verlichte en versierde boten, die door de haven varen. Als klap op de vuurpijl om twaalf uur een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld vanaf de Harbour Bridge.

Oud en nieuw

Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden, want oud-en-nieuw in bijvoorbeeld Parijs, Berlijn of Barcelona is natuurlijk ook een aanrader.

Hoe u ook Oud-en-Nieuw viert of gaat vieren, wij wensen u een goede jaarwisseling en veel mooi voor komend jaar.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Selecteer lijst(en):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *